2011. augusztus 29., hétfő

Hűtőmágnes készítés

Egyszerűen készíthet a gyermek hűtőmágnest, ami ismét remek ajándék ötlet családnak, barátnak, de természetesen a saját hűtőnket is díszítheti. Nem kell hozzá más, mint egy kis darab mágnes, egy bármilyen nem túl nagy figura, amit szívesen látnánk a hűtőn, és egy kis szilikonos ragasztó, amivel megbízhatóan rögzíthetjük a figura hátuljára a mágnest. VIGYÁZAT: jól nézzük meg, hogy ne a 'vonzó' oldalát ragasszuk oda a mágnesnek, az kifelé nézzen!

Itt megint alkalmaztuk az újrahasznosítás elvét: egy olyan mágnest raktunk rá, amely egy széttört hűtőmágnesből származott (maga a mágnes persze nem volt törött). A képen látható rénszarvas pedig egy nagyon finom kis fa figura, amelyet 100 Ft-ért vettünk a Pecsa hétvégi bolhapiacán! Van ott egy úriember, aki kis fa játékokat és figurákat árul hihetetlen jó árakon. Ezekkel lehet kreatívkodni! Persze ezt a kis szarvast is lehetne festeni, de nekünk így tetszik.


Aki még nem tette, kérem adja le voksát a bal oldalon fent látható közvélemény kutatásban, amely szeptember 15-ig folyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése